Hotel Crystal

O nama

Hotel Crystal

Obiteljski boutique Hotel Crystal smjestio se na mjestu gdje se susreću čisto more i zrak, mediteranska opuštenost, ljepota Orebića i vrh Sv. Ilija u pozadini.

Jadransko more, miris soli, šarm juga, Pelješac, blagodati Dalmacije i moderna arhitektura bili su ono što nas je inspiriralo da Vam ponudimo jedinstveno iskustvo zbog kojeg ćete poželjeti ponovno boraviti u našem hotelu.

Autentičan spoj topline doma i suvremenog dizajna, elegancije, udobnosti, vrhunske gastronomske ponude, wellness doživljaja, ljubaznog osoblja i eco friendly koncepta samo su dio bogate usluge i iskustva koje Vam je na raspolaganju tijekom boravka u Hotelu Crystal.

Ponuda hotela namijenjena je svim generacijama i odličan je izbor za obitelji s djecom, parove i one željne uživanja. Prilikom projektiranja pazili smo na sve detalje, a hotel je prilagođen osobama s invaliditetom.

Crystal je i omiljeno odredište digitalnih nomada jer sadrži sve što je potrebno za kvalitetan rad – brzi internet, udoban namještaj i svijetle sobe. Tu je i inspirativan pogled na more, mirno okruženje, zelenilo i opuštajuća atmosfera koja će vas zasigurno dodatno inspirirati.

Osim što se ovdje mogu maksimalno odmoriti, hotel je izvrstan izbor i za ljubitelje aktivnog odmora jer nudi brojne zanimljive avanturističke, gastronomske i vinske ture.
Nalazimo se u Orebiću, tik uz more, au pogledu na plavetnilo neba i bajkovito brdo svetog Ilije možete uživati ​​tijekom cijele godine.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo ispuniti Vaše želje!

ECO FRIENDLY KONCEPT

Osim vrhunskog smještaja i usluge, naš hotel je ekološki osviješten i prilagođen. Ponosni smo vlasnici brojnih ekoloških certifikata, a cilj nam je zajedničkim snagama očuvati prirodu održivim razvojem i time pridonijeti lokalnoj zajednici.

Tijekom izgradnje vodili smo računa o svakom detalju, pa tako i o ekološkom smještaju koji uključuje:

-solarni paneli za grijanje vode
– poseban cjevovod koji opskrbljuje cisterne kišnicom koja se nalazi u podzemnim spremnicima
-tuševi imaju sustav za uštedu vode
-u cijelom hotelu postavljene su štedne žarulje
-tepisi i zavjese imaju Eko certifikate
– termoizolacijsko staklo
– Keramika se izrađuje u posebnim, ekološki prihvatljivim uvjetima.
– fasadni sustav u skladu s Eko certifikatima
– strojevi su energetski učinkoviti

Neke činjenice

Inspiracija

Prvi put kada smo posjetili Orebić, znali smo da se moramo vratiti upravo tamo. S vremenom se rodila ideja za otvaranjem ovog modernog hotela u kojem će se gosti osjećati kao kod kuće. Cilj nam je ispuniti sve vaše želje i očekivanja tijekom vašeg boravka i ponovno se vidjeti – riječi su vlasnika hotela čija je vječna inspiracija Orebić, Pelješac i sve njegove blagodati.