RESTORAN & BAR

RESTORAN SALT

Nakon razgledavanja Orebića, dođite i okrijepite se u restoran Sol – omiljeno mjesto mnogih ljubitelja dobre hrane. Tradicionalna kuhinja s modernim štihom sve je što vam sada treba!

Tamo vas očekuju najukusnije pripremljeni dalmatinski specijaliteti, jela po narudžbi i pizze, a ponuda će zadovoljiti i najprofinjenije ljubitelje kvalitetnih zalogaja i gutljaja.

Uživajte u dalmatinskim zalogajima koje za Vas priprema vrhunsko kulinarsko osoblje s istančanim ukusom za najbolje!
Uigrani kuharski tim priprema i domaće sladolede te razne slastice kojima ćete se zasigurno ponovno vraćati.
Kako biste doživjeli pravu rapsodiju okusa i mirisa, za Vas biramo isključivo svježe i sezonske namirnice koje stižu iz vrtova domaćih OPG proizvođača.

Udobno se možete smjestiti u unutrašnjosti restorana, ali i na prostranoj vanjskoj terasi. Očekuje vas veselo druženje, kapacitet od 140 sjedećih mjesta, vrhunska usluga, delicije i ugođaj uz more koji će osvježiti sva vaša osjetila.

Uživajte

Longue bar

Svratite u longue bar koji je idealno mjesto za prvu jutarnju kavu i čaj, poslovna i obiteljska druženja te kušanje koktela i vrhunskih vina.

Okruženi zelenilom i nadomak mora, odbacite sve brige i počastite se gutljajem vrhunskog vina, koktela, svjetski poznatih pića i domaćih delicija.

Raspored

Radno vrijeme

Restoran & Longue bar

Galerija